Start 20e seizoen Bonenberg Cup

bijgewerkt op 18-01-2018

De Bonenberg Cup begint in 2018 aan het 20e seizoen! We werken aan een mooi programma van opstapdagen, trainingen en wedstrijden. Meld je aan voor de opstapdagen en deelname aan de Bonenberg Cup 2018. Vanaf dit seizoen kun je met elk merk motor deelnemen aan de Cup.

 

Opstapdagen

De opstapdag op 20-1 is afgelast wegens wateroverlast.

De eerste serie opstapdagen is gepland. Op een opstapdag kun je kennis maken met de Bonenberg Cup, een motor proberen of een training van Carlo Hulsen volgen. Iedereen kan deelnemen. De kosten van een opstapdag of training bedragen € 35. Bonenberg Cup deelnemers die zich hebben aangemeld voor 2018 betalen € 30 en Bonenberg Cup deelnemers die in 2018 voor het eerst meedoen betalen € 25.

De opstapdagen zijn te vinden op Data>Trainingen (http://www.bonenbergcup.nl/pg-12902-7-75129/pagina/trainingen.html) en in je profiel, zie hieronder.

 

NIEUW! Aanmelden via je eigen profiel

Om aan te melden voor opstapdagen, trainingen en wedstrijden kun je je eigen profiel aanmaken. In dit profiel kun je je contactgegevens, de gegevens van je motor en je persoonsgegevens  invoeren. Persoonsgegevens zijn alleen nodig voor deelname aan wedstrijden.

  Maak je profiel aan (https://mailchi.mp/e1b0b151eba6/bonenberg-cup-profiel).

Je kunt je profiel gebruiken om aan te melden voor:

• Het ontvangen van berichten over opstapdagen, trainingen en wedstrijden

• Deelname aan Bonenberg opstapdagen en trainingen

• Deelname aan wedstrijden van de Bonenberg Cup 2018

 

Deelname Bonenberg Cup

Geef in je profiel aan of je als deelnemer of als gastrijder wilt meedoen. Als gastrijders rijd je voor de dagprijs en rijd je in een teamshirt die je per wedstrijd kunt lenen. Als deelnemer doe je mee voor het klassement en rijd je met je eigen kleding- en stickerset. Bestelling van de set is binnenkort mogelijk.

 

Wedstrijdkalender

Voor de wedstrijdkalender worden de laatste puntjes op de i gezet. We gaan weer voor een gevarieerd programma in combinatie met DMX Midden en Zuid. Eind januari wordt de kalender vastgesteld en bekendgemaakt.

wedstrijd omslag 2016 wedstrijd omslag 2016
BC training BC training