Record aantal deelnemers in Lelystad!

ingevoerd op 11-06-2019

Op de eerste Pinksterdag was de Bonenberg Cup te gast bij de open bekercross van MC Flevoland. Het werd om meerdere redenen een mooie Pinsterdag. Om te beginnen was het onstuimige weer van de voorafgaande dagen aan Lelystad voorbij gegaan. De baan lag er daardoor geweldig bij en er moest tussendoor zelfs gesproeid worden. Wat deze dag verder bijzonder maakte waren de 34 deelnemers aan de Bonenberg Cup. Dit is een record voor de laatste 8 jaren! Naast de vaste deelnemers meldden zich gastrijders waarvan een aantal, helemaal in de geest van de Bonenberg Cup, voor het allereerst achter een starthek plaatsnam. De wedstrijd was een feest voor deelnemers en toeschouwers. Terwijl de klassementsrijders bij het vallen van het starthek voor de kopstart streden zochten de nieuwelingen behoedzaam hun plaats in het veld. Iedereen knokte op zijn of haar eigen niveau voor een plek. Na afloop was er voldoening en werd al naar de kalender gekeken om de volgende deelname te plannen.

Het podium werd gevormd door: 1. Ian Oudeman 2. Randy Morren 3. Wesley Jordens. De kopstarts waren voor Ian en Wesley.

Lees het uitgebreide verslag (http://www.bonenbergcup.nl/pg-12902-7-127845/pagina/190609_lelystad.html) en bekijk alle foto’s (https://photos.app.goo.gl/PeB91R3cLxxsdnLK9), de video (https://youtu.be/6GQgrYGG3RE) (met dank aan Marnick Swart)  en het klassement (http://www.bonenbergcup.nl/content/12902/download/clnt/87949_Klassement_2019.htm).