John den Ouden wint in Bleiswijk

Op 17 juli reden we onze tweede wedstrijd van 2021 met de DMX Midden bij MCC Bleiswijk. Het was een warme en zonnige dag. Bleiswijk is een technische, harde baan met veel scherpe bochten en verschillende schansen. 

In de eerste manche pakte Thijs Schoones de kopstart. Hij moest de kop snel afstaan aan John den Ouden die op zijn splinternieuwe Yamaha (https://youtu.be/zGs3Sr6ANak) niet te houden was. Indy Morren wist de derde plek knap tot het eind van de manche vast te houden. Ook verderop in het veld werd geknokt om elke plek.

Indy begon de tweede manche vol goede moed met de kopstart. Helaas viel haar motor even uit en moest zij in een inhaalrace weer naar voren proberen te komen. John den Ouden pakte opnieuw de koppositie en reed naar de dagwinst. Thijs Schoones volgde op de tweede plek en Max Timmer stelde met een derde plek in de manche plaats drie op het podium veilig. 

Het podium werd gevuld door 1. John den Ouden 2. Thijs Schoones 3. Max Timmer.

Denzell Minnen en Chiel van de Streek reden hun eerste wedstrijd in de Bonenberg Cup en reden beide manches netjes uit,

Bekijk de uitslag (http://www.bonenbergcup.nl/pg-12902-7-10110/pagina/uitslagen.html) en de foto’s (https://photos.app.goo.gl/J6zmuFrrwcTSaMz1A).

210717_wedstrijd Bleiswijk_023 210717_wedstrijd Bleiswijk_023