John den Ouden wint ook in Hellendoorn

Op zaterdag 28 augustus waren we met DMX Midden te gast op het prachtige circuit van MCNH in Hellendoorn. De brede baan en de vele schansen en tafels maakten de deelnemers tijden het verkennen van de baan al enthousiast. Dat de baan ook zwaar was ondervond Jamie Abels bij een ongelukkige val tijdens de training. Na een bezoek aan de ziekenboeg bleef hij sportief de wedstrijd als supporter volgen. De wedstrijd verliep voor verschillende deelnemers met wisselend succes. Uiteindelijk vonden de meesten hun ritme en konden ze met een voldaan gevoel de baan verlaten.
De eerste en tweede manche, en daarmee de dagwinst, werden net als in Bleiswijk door John den Ouden in de wacht gesleept. In zijn kenmerkende, soepele stijl voerde hij het veld vrijwel van start tot finish aan. Thijs Schoones reed sterk en bereikte een verdienstelijke tweede plaats. Sybren Peerdeman knokte zich naar de derde plek en pakte ondertussen twee keer de kopstart. Cedric Driebeek, die zijn transponder niet goed had opgeladen, komt niet in de uitslag voor maar ontving na afloop wel een aandenken voor zijn eerste wedstrijd in de Cup. Milan van den Berg reed na vele Bonenberg Cup trainingen met Carlo Hulsen ook zijn eerste wedstrijd in de Cup.

Bekijk de foto’s (https://photos.app.goo.gl/sFtCseQfauiYdTpeA) en de uitslag (http://www.bonenbergcup.nl/pg-12902-7-10110/pagina/uitslagen.html).

210828_wedstrijd Hellendoorn_024 210828_wedstrijd Hellendoorn_024