Keiharde wedstrijd in Neerijnen

Zaterdag 4 september 2021 reden we onze vierde wedstrijd van dit seizoen bij MCC Neerijnen. Het past in de traditie van de Bonenberg Cup dat we naast zandbanen ook rijden op harde banen. En zoals velen weten, Neerijnen is een keiharde baan. Enerzijds rolt het makkelijk, maar het vraagt ook gevoel bij het  gasgeven en remmen. Alle deelnemers begonnen voorzichtig, maar gingen in de loop van de wedstrijd meer gas geven en zo ontstond opnieuw een mooie strijd.

Indy Morren kwam twee keer goed uit het starthek met een kopstart in beide manches. John den Ouden liet zien dat hij ook op een harde baan goed uit de voeten kan. Hij reed beide manches onbedreigd naar de winst en de bovenste trede van het podium. Sybren Peerdeman wist twee keer de tweede plek te bemachtigen en Wesley Jordens volgde beide manches op de derde plek.

Joep van Zuilen reed een sterke wedstrijd en eindigde op een nette vijfde plaats in het dagklassement, vlak achter Indy. Rick van de Kamp reed zijn eerste wedstrijd in de Bonenberg Cup en bekroonde zijn debuut met een mooie negende plaats.

Bekijk de foto’s (https://photos.app.goo.gl/t7f7F6gPAqnYmN9N9) en de uitslag (http://www.bonenbergcup.nl/pg-12902-7-10110/pagina/uitslagen.html).

210904_wedstrijd Neerijnen_033 210904_wedstrijd Neerijnen_033