Milan van den Berg pakt winst in Berghem

Op zaterdag 2 juli 2022 waren we op bezoek bij SRMV in Berghem met DMX Zuid. Het was zonnig weer. We reden samen met de 125 cc klasse.

In de eerste manche kwam Sil Peters als eerste cuprijder door de eerste bocht. Jurre Postma nam al gauw het heft in handen. Jurre finishte als eerste, gevolgd door Wesley Jordens. Sil wist de derde plaats veilig te stellen vóór Milan van den Berg.

In de tweede manche pakte Sil opnieuw de kopstart. Aanvankelijk pakte Jurre opnieuw de leiding. Hij kreeg echter pech en reed uiteindelijk de manche op de achtste plek uit. Milan van den Berg zag zijn kans schoon en pakte de manche winst en gelijk de dagoverwinning. Sil stelde de tweede plek op het podium veilig met een nette tweede plek in deze manche. Iwan Heinhuis en Sybren Peerdeman volgden op plekken drie en vier. Wesley Jordens had aan de vijfde plaats genoeg om op het podium te komen.

Het podium zag er als volgt uit:
1. Milan van den Berg
2. Sil Peters
3. Wesley Jordens

Raymon Pap reed zijn eerste wedstrijd in de Bonenberg Cup.

Bekijk de foto’s (https://photos.app.goo.gl/YCZpY7aTzCMxxaYZ8) en de complete uitslag (https://www.bonenbergcup.nl/pg-12902-7-10110/pagina/uitslagen.html).

220702_wedstrijd Berghem_028 220702_wedstrijd Berghem_028