Mooie strijd in Hellendoorn

Op zaterdag 10 juni 2023 waren we te gast bij de clubcross van MCNH in Hellendoorn. De prachtige zandbaan vormde samen met het warme weer een mooi toneel voor een spannende wedstrijd. 

In de eerste manche pakte Igor Doorneweerd de kopstart. Na 1 ronde namen Milan van den Berg en Joshua Veldboom de leiding over. Dit was van korte duur, want bij één van de vele schansen raakten ze elkaar en kwamen ze ten val. Zij konden gelukkig allebei de strijd hervatten. Wesley Jordens profiteerde en reed naar de winst in deze manche. Milan wist Igor opnieuw te passeren en werd tweede. Joshua finishte na Igor op de vierde plaats.

In de tweede manche nam Milan vanaf het begin het initiatief. Hij reed in een strakke stijl naar de winst in de manche en werd daarmee dagwinnaar. Wesley stelde zijn tweede plaats op het podium veilig door Joshua voor te blijven. Joshua pakte op zijn beurt de derde plek op het podium ten koste van Igor.


Het podium zag  er als volgt uit:

1. Milan van den Berg
2. Wesley Jordens
3. Joshua Veldboom

 

Bekijk de foto’s (https://photos.app.goo.gl/CJKrfYLXNeAkHwgX6) (met dank aan Henry Dunnewind) en de complete uitslag (https://www.bonenbergcup.nl/pg-12902-7-10110/pagina/uitslagen.html). 

_DSC9787 _DSC9787